Probabil

Childhood_Ghost_by_Bintavivi

Nu, nu e prima data cand se intampla asa ceva. Si probabil ca daca as sta sa analizez mai bine “the past” cu siguranta as observa acelasi curs al lucrurilor. Nu stiu daca e normal sa fie asa, dar iata cum stau lucrurile.

Trebuie sa observi ceva la cei din jurul tau si aceste lucruri ar trebui sa te socheze suficient de tare incat sa ramana o perioada in mintea ta astfel incat, intr-un efort comun, constientul impreuna cu subconstientul tau sa rumege suficient cele intamplate, ca sa le observi si la tine, intr-o masura mai mare sau mai mica, pe aceleasi planuri, sau pe altele. Voi purcede spre a povesti, luand exemplul unei prietene de-a mea, care din moment in moment se asteapta sa dea nas in nas cu lumea aia ideala, cu universul acela ideal spre perfect. Nu cred ca m-am enervat vreodata mai tare ca atunci, in momentul in care am observat o asemenea atrocitate (?). Probabil ca m-am obisnuit cu ideea (ca ea inca crede) avand in vedere ca m-am mai ciocnit ocazional de aceleasi efecte ale acestui fapt. Probabil ca in incercarea de a sorta si de a aseza in sertarasele lui informatia pe care a ingerat-o, subconstientul a impregnat constientului suficient de multe variabile astfel incat acesta sa poata mula realitatea pe dimensiunile pe care le impun aceste variabile, astfel incat sa le observ si la mine. Indiferent de modalitatile prin care am ajuns sa observ si la mine asemenea atrocitati (?), indiferent de faptele premergatoare acestui mod de gandire, sau mai exact acestor variabile in plus in teascul din care iese fiecare cuvintel scris acum pe aceasta pagina virtuala…

… concluzia e ca, in pofida faptului ca suntem atat de poluati de acest cotidian in care suntem prinsi, inca mai razbat de sub mormanul de shit-uri care acopera… pardon… care au ingropat de viu copilul din noi, tipete din copilarie. Nu spun ca ar trebui sa il dezgropam. Ar fi o solutie complet macabra pentru viitorul nostru si asa relativ incert in momentul de fata. Dar ar trebui sa fim atenti, caci uneori mai are si anumite elemente importante de mentionat si in ceea ce ne priveste si in ceea ce ii priveste pe altii.

Nu cred ca trebuie spus nimic mai mult, deoarece, il veti observa si voi, asta in cazul nu sunteti constienti de prezenta lui, in momentul, in care va veti uza fraudulos de hintele din parcul central, (care de fapt e gradina publica, un parc trebuind sa aiba peste 20 de hectare) pentru ca cei peste 14 ani nu au voie sa le foloseasca, candva in timpul vreunei nopti.

Aceasta varianta oferadoar o mai buna intelegere asupra felului in care interactionam fiecare dintre noi cu lumea incojuratoare (prin asta intelegandu-se mai mult decat mobilierul din apartament si apartamentul in sine), un plus pe care il putem avea in fata celor care l-au pierdut definitiv, probabil inecat in… nu mai are sens sa ma repet.

Keep something else in mind, as well, and don’t forget to take care.

Advertisements

~ by Death Whisper on September 9, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: