Imi aduc aminte

1178714925-hr-131… and again…

din blogul anterior de felul in care scriam, de la ce porneau toate entry-urile. vedeam un obiect, un peisaj, o imagine, care se lega de un concept din mintea mea, relativ imatura, concept care facea parte din paienjenisul/increngatura de elemente care bazaiau la mine in creier. pe firul (rosu) logic urmat de mintea mea, oarecum imatura, uneori perceput doar de mine, se construia cate un discurs care mai apoi era transpus/exprimat in cuvintele care au umplut pagina aia (imi vine sa ii spun blestemata in acest moment, desi nu stiu de ce) timp de aproape doi ani si jumatate (sau poate mai mult), ca nu mai tin minte exact.

intre felul in care scriam si felul in care interactionam cu cei din jurul meu (numarul lor era net superior celui de fata) era o oarecare asemanare, trecand de nivelul, subliniat de nenumarate ori, de schimb de resurse. era cate un fir rosu pentru fiecare relatie pe care o intretineam pe atunci. firul ala ma lega de unu’, de altu’. aparent, intre timp, am primit o foarfeca drept cadou (de la cine, nu sunt able sa spun in momentul de fata) deoarece la capetele celelalte ale firelor pe care le detin in momentul de fata, nu mai e nimeni, decat din loc in loc.

astazi m-am simtit total rupt de lumea care ma inconjura, sau de care aveam senzatia ca mai sunt inconjurat. probabil si sunetele difuze de hrusca, din unirii, amestecate cu huruitul interminabil al masinilor de pe eroilor au avut de-a face intr-o oarecare masura cu aceasta stare, sa-i spunem asa, deoarece nu-i gasesc nici un “sinonim” mai potrivit. M-am simtit singur, la un nivel pe care nu-l testasem inca.

dar va trece si asta la un moment dat. inevitabil.

Advertisements

~ by Death Whisper on November 4, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: