avort (conceptual, evident)

ca tot vorbeam la un moment dat de limitele in care ai voie sa te misti

“frenship” is overrated…

nush unde am auzit aceasta replica ultima oara, desi am auzit-o relativ de curand. bun. ideea era de context. dar daca ar fi sa o scoti din context (chestie pe care o voi incerca eu, in momentele urmatoare) cred ca voi ajunge din nou sa par inuman.

spuneam la inceputul acestei pagini viruale de o incercare de schimbare de perspectiva asupra realitatii inconjuratoare, in directia jocului. nu am reusit. cred ca este mai mult decat evident, cel putin pentru persoanele cu care inca mai mentin un contact cat de cat. de ce? pentru ca ma asteptam sa fie ceva de genu: “ma trezesc dimineata si observ ca totul este luminat nu de lumina soarelui (nu cel din entry-ul anterior) ci de lumina unui bec economic, nici macar din ala normal”. well, nu a fost asa. asta si din cauza ca am facut pe toata lumea constienta de felul in care lumina soarele respectiv, pentru mine. si acum, cel putin in ceea ce priveste interactiunea celor din jurul meu, cu mine, are loc in lumina respectiva. mi se pare normal, atata vreme cat i-am “dresat” atat de bine incat sa o perceapa ca atare. si cum ramane totusi cu jocu’ pizdii?

imi scuzati va rog, in cazul in care vi se pare vulgara vreo exprimare, modul in care voi  “verbaliza” anumite perceptii.

solutia care mi-a venit in minte, avand in vedere faptul ca mintea-mi mere mai repede decat dejtele pe tastatura, este ca acele persoane care imi consuma oxigenul spatiului “intim” trebuie eliminate. caci intr-o anumita masura, interactiunea construita in timp a fost si este bazata pe regulile antice ale resursologiei.

o alta solutie ar fi adaugarea altor indivizi pe lista celor deja prezenti  care in timp, eventual, prin numarul lor sa determine pe cei cu vechime sa acceada la noua perspectiva. sa percepem acest mod ca joc? am putea.

dar sa revenim la titlu si la primul rand, ca de acolo am pornit. mai am? sau nu mai am? prieteni, as in.

sincer, am senzatia ca nu. sa va si explic de ce. probabil ca este o perceptie de moment care, a doua zi dimineata mi se va parea absurda si pentru care ochii mei vor fi scosi si impartiti intre cei care teoretic mai “simt” chestii pentru mine.

mi s-a “reprosat” in aceasta seara ca “if i only had a heart”-ul pe care il am in anumite locatii imi reduce posibilitatea de a interactiona cu lume noua. si, adaug eu acum, imi castreaza interactiunea cu lumea cu care inca am contact.

la inceput au fost patru: doi duzi si doua dude. duzii au  fost, intr-adevar, mai mult de efect, ca sa fie un echilibru intre sexe, sa nu fac discriminare, bla bla bla. intr-una dintre relatii urmaream ceva, ce in momentul de fata mi se pare intangibil. un scop final al jocului care, datorita regulilor, aparent, pre-stabilite, este intangibil. a doua interactiune bazata pe, sincer sa fiu, nu mi-e clar ce, deoarece n-am disecat niciodata aspectele, rezista, spre uimirea mea, ca sa fiu si egoist si sa ma pun si in pozitia de victima, doar datorita eforturilor proprii. important este ca din cand in cand imi mai aduce cate un zambet pe fata. cat va mai trai, nu se stie.

cam asta e cu duzii. pe vechiul stil de perceptie nici una dintre interactiuni nu mai are sens. pe noul sistem, una ba, una da (dar doar daca as fi foarte liberal in ceea ce priveste regulile si scopul)

cu dudele se complica treaba, deoarece, intre timp din doua s-au facut trei, apoi din nou doua, apoi altele trei. voi incepe cu cele “doua”  constante.

ambele mi-au fost de foarte mare ajutor in construirea primului sistem perceptiv. in momentul de fata una s-a transformat in nimic mai mult decat “mate” (de oricare vrea muschiuletul tau cerebral, in momentul in care citesti aceste randuri) iar celalalta este atat de departe incat interactiunea nu mai poate aduce nimic pozitiv in sensul de constructii adiacente (suplimentare sau complementare). iar a treia… vorbesc acum de ultima configuratie, caci cealalta pare sa fie mult prea neimportanta… s-a demonstrat de curand ca unul dintre motivele principale pentru care exista ca si  “a treia” este ca se doreste foarte mult din acea directie (pe sistemul: “piesa de muzeu exista si este piesa de muzeu, deoarece exista si vizitatorii care sa o perceapa ca fiind piesa de muzeu”).

deci? am sau n-am? nu trebuie sa raspunzi.

vorbeam mai devreme de un caz, care mie mi se pare super naspa. parintii unui friend of a friend (asa-i expresia, don’t judge) l-au dat afara din casa, in momentul in care au aflat ca are tendinte… fuck ! ii pagina mea… in momentul in care au aflat ca este gay. si chiar radeam de faptul ca noah, in momentul in care faci un copil, totusi, ii copilul tau, ii responsabilitatea ta, si la bine si la rau. aparent contractul de “intretinere” avea scris in literele marunte pe care nimeni nu are rabdare sa le citeasca *cu exceptia cazului in care…

nici nu ma gandesc sa ne apucam sa recitim acele texte “infinit de boring” in ceea ce priveste relatiile dintre mine si voi. propun in schimb, sa le aruncam la gunoi si sa facem un contract nou cu litere de-o schioapa pe care sa le vada si hipermetropia ochilor mei si orice alte afectiuni ar mai avea ochii vostri. nu de alta dar as vrea sa stiu daca mai are sens. in ideea de “wanna play with me?” sau nu?

cred ca se poate face chiar si in luna a noua, ceasul al doisprezecelea, chiar si in clipa cea din urma, chiar si acum. Let’s play.

NU. asta nu e un joc de-al meu. un joc necesita participanti, constienti de jocul in sine. de regulile pe care le necesita jocul in sine. acestea sunt negocierile in ceea ce priveste regulile jocului ce va urma. pe care il vom stabili impreuna. evident, in cazul in care sunteti mai degraba pentru avortul progeniturii pe care am conceput-o tughezar… din nou, nu e nici o suparare.

dar mai vorbim pe tema asta. nu e absolut necesar sa luati o decizie amu, ni. take your time to judge the situation. and take care.

But if you go…
I won’t cry

Shirley Bassey – If you go away

Advertisements

~ by Death Whisper on February 7, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: