cu inca un strop de lumina muribunda

drumul e intortocheat. cred ca mai fusesem de cateva ori la plimbare pe aici. foarte rar totusi. umbrele caselor ma inspaimanta. e departe de locul arhicunoscut de pe banca, de pe hol, de la fumuar. fatade mohorate privesc in gol decesul zilei, pline de (cred) intamplari. pe unele dintre ele s-au urcat de mult plante cataratoare invaluindu-le cu un voal trist, inmuiat in timpul scurs de la creere pana in prezent (scheletic vorbind). gardurile inalte create parca pe timpul asediilor de pe vremuri permit doar din cand in cand luminii sa se reflecte de pe zidurile imbatranite. si parca e si toamna. totul e apropae uscat. in descompunere.

ajungem. o cladire inalta. mult prea inalta. incepem sa urcam. si urcam. inca un etaj. si inca unul. si inca unul. ajungem in sfarsit. ciudat faptul ca intrarea este in podea. mi se pare ciudat. mic. strans. relativ cosy, cred, daca ajungi sa te obisnuiesti cu bucataria incerta, cu holul neincapator si cu dormitorul conceptual. balconul, exceptional, de altfel, ca si intrare, mai mare decat bucataria metaforica, ofera un view superb. “hai sa fumam o tigara”. poate am baut si o cafea… nu sunt sigur. “stai sa pun niste muzica”.

soarele se stingea, in spatele unor pete de vata colorata. dealul semi-verde, dezolant, trist. liniste. “she belongs to me now”. “she will escape your grasp”. “she will never again be yours”.

“I’m really close tonight…”, “let it go…”, “I’ll be there when you call…”, “You’re hiding from me now…”, “go now…”, “do you want my presence, or need my help?…”

“whenever your memory feeds my soul” (conceptual as adauga, in momentul de fata)

“ma duc, pana nu se intuneca de tot”. “hai, ca te conduc, ca ma duc pana la magazin”.

sting – whenever i say your name

james blunt – fall at your feet (acoustic)

Advertisements

~ by Death Whisper on March 23, 2010.

One Response to “cu inca un strop de lumina muribunda”

  1. …already praying.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: