cateva puncte

In primul si in primul rand, am ajuns la concluzia ca inafara de (surprinzator) 2 persoane, in momentul de fata, imi pot permite sa va spun tuturor, un sincer si calduros: FUCK OFF! Yes! you can lie to yourself believing you are amongst the two people with whom I refrain myself of using this kind of language. dar asta ar insemna de asemenea ca perceptia ta despre realitatea existenta intre mine si tine este una atat de deformata incat e dificil chiar si sa ma gandesc la acest cuvant in contextul de fata.

Ieri, in ultima zi de prier odata cu luna care s-a incheiat maiestuos de altfel, cu o vreme splendida de care sper sa aveti si voi parte, in prima zi de mai (1 mai muncitoresc), s-a mai incheiat o mirifica expeditie, plina de experiente si bune si rele. patternul in care intrasem de ceva vreme nu mai avea nici un strop din natura aproximativ pozitiva pe care o nutream. Un punct constient, batut in cuie.

Un alt punct, mai putin explicit, similar, pe un plan mai apropiat, cel putin in ceea ce ma priveste, se refera la o expeditie mult mai lunga de-a mea, din care am avut mai multe de invatat decat din prima, probabil si pentru ca m-a luat prin surprindere intr-un moment prielnic constructiilor masive ale antichitatii. din pacate, in momentul de fata, felul in care percep acele constructii nu imi mai permit sa asimilez nimic pe traiectoria asta, motiv pentru care voi devia cu cateva grade de la carare si voi vedea unde voi ajunge mai devreme sau mai tarziu.

Si ca sa nu va plictisesc, pentru ca oricum, acest entry este menit doar unor persoane concrete, trei la numar, care si asa, exista probabilitati mari,  e posibil sa nu isi dea seama ca la ele ma refer, voi mai pomeni un punct care incepe sa ia proportii in mintea mea. inca nu s-a concretizat. but I’m on the verge of making some radical choices. I just need a little nudge and there are a lot of people “dying” to give me one.

trecem peste… n-ar fi prima perioada naspa prin care voi trece. experiente cu ulcerul am, and I conquered it, just like I will conquer everything this “wonderful” world  has to throw at me.

Ill probably always have these ugly scars
but right now I don’t care about that part.

Advertisements

~ by Death Whisper on May 1, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: