WC fara conexiune

Nu cred ca exista termen care sa descrie starile prin care am trecut in ultimele zile. voi incerca totusi sa exprim in mai multe cuvinte (nu doar unul), totusi, aceste situatii tragi-comice.

De la fericire pana la dezgust, realizez ca sunt foarte multi pasi, dar nu cred ca scrie undeva faptul ca acestia nu se pot succede atat de rapid incat sa crezi ca e numai unul. desi, in momentul in care ajungi sa iti doresti sa nu-ti mai simti talpile picioarelor, indiferent daca ai stomacul plin la fel ca si buzunarul, ultimele doua aspecte tind sa isi minimalizeze efectul. “Poftiti va rog! Cu ce va putem servi?” iti intra in reflex atat de tare incat fiecare conversatie indiferent de individ va incepe cu aceeasi formula.

Mi-e rau. Stiu ca si aceasta exprimare are efectele ei negative, chiar si spusa la modul ironic. pe termen lung ma refer.

Ca sa nu mai spun de cat de repede se misca banul si cat de slippery este, mai ales in momentul in care creierul tau nu functioneaza la nivelul de paranoia cu care este obisnuit. si ajung acum la echilibrul natural care aparent exista in univers, asta ca sa nu introduc si alte simbolistici ale anumitor elemente cu care intram in contact. si revenind la stari, la fel se poate trece de la starea de dezgust atrofiat la una de teroare, cand realizezi ca esti pe punctul sa o sfeclesti. trecem peste si incercam sa ne refulam amintirile traumatizante, punand explicatiile pe seama echilibrului de care vorbeam mai inainte. Pe acelasi sistem ne vom astepta ca acele elementegoale si fara substanta, de altfel, se vor intoarce la un moment dat…

Hai sa invatam cate ceva din orice experienta de care ne lovim in realitatea asta. OK, OK, dar cu ce pret? unul simbolic ? se poate spune si asa.

Mi-e rau. umor de calitate, ca sa revin la titlu si sa incerc sa povestesc o tzra si despre aceasta experienta, timp de cateva ore, si cateva discutii interesante pe seama experientelor anterioare, putoare insuportabila de la care ajung, nu sa iti lacrimeze ci, sa iti sangereze ochii, dupa care prezentare de perspective mai ample decat iti permitea universul tau restrans sa conceapa, dar in aceeasi masura pe o filiera similara astfel incat sa poata fi incorporate in structurile interne si apoi informatii multe despre evenimente despre care nici nu stiai ca au loc pe teritoriul amarat al tarii. Burnita. nici nu mai vreau sa mai gandesc. as vrea un format c:.

ne-ar prinde bine multora dintre noi. oricum vom ramane fara conexiune la un moment dat. inevitabil…

You thought you stole my thunder
I had to snatch it back

Advertisements

~ by Death Whisper on May 17, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: