family

dupa un lung moment de reculegere, timp in care subconstientul s-a luptat cu el insusi, s-a hotarat in sfarsit sa se odihneasca. si, odihnindu-se, a inceput, prin proiectul organizat impreuna cu inconstientul si constientul, sa caute si implicit sa gaseasca radacini pe care incercand sa le si inteleaga, observatia si analiza de fond/continut fiind principalele metode preferate, a ajuns la cateva concluzii (desi e mult spus concluzii) sau mai degraba cateva axe principale.

ca si furculita, nu a reusit sa cunoasca cealalta furculita, pentru ca pur si simplu, a fost tinuta in dulap, pentru ocazii speciale care nu au mai aparut, sau ca sa fiu mai exact, au aparut prea tarziu. intre furculita si lingura e tot timpul farfuria, deci nu prea are sens sa vorbim despre interactiunea dintre ele. vesnic separate, nu vor avea in comun decat pastele, care nu se mananca prea des. deci din start nici nu mai are sens sa vorbim despre cealalta furculita care se afla pe un taram total separat de lingura. cat despre relatia dintre furculita si lingurita, ce sa va spun? perpendiculare pe directie, au un singur punct comun, in cazul in care sensurile le vor permite intersectarea: sunt ambele tacamuri.

de ce am ales fuculita si nu lingura? ar fi o intrebare pertinenta. pentru ca daca subiectul principal ar fi fost lingurita atunci si personajul care nu a mai ajuns pe scena ar fi trebuit considerat tot lingurita si asta ar fi, din orice punct de vedere, suportabil, mai putin cel al linguritei.

hey guys… better one of them than one of us…

munti de mancare si resturi stau intre furculita si lingura in momentul de fata. crevase, canioane si prapastii la baza lor. nici macar nu crezi ca se vor mai auzi dupa un timp?

A mea… a cui? A fost.

Drug day afternoon – Emile Hirsch

Advertisements

~ by Death Whisper on October 4, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: