În( )alte sfere

Te-ai vazt vreodata in oglinda?

Ti-am descoperit simtul umorului urmarind niste imagini care erau menite sa ma faca sa zambesc. Nu au reusit. Din complezenta am zambit totusi. Din vreo patru sute, am zambit doar la vreo trei cu adevarat.

Esti precum soarele care apare parsiv printr-o gaura in norul care face ravagii in jur cu furtuna pe care o dezlantuieste.. Tot timpul prezent, dar irelevant pentru cei care se ineaca in vartejurile apei inodore, incolore de la un punct incolo si mereu insipide.

O lipsa totala de gust in gesturi, comportamente, atitudini si judecati de valoare bazate pe un sistem de valori, nu spun ne-valid, ci fara nici un fel de relevanta pentru cei de care incerci disperat sa te legi prin mecanisme bolnavicioase, ridicole si hilare.

Esti ignorant  fata de elementele pe care nu le poti cuprinde si ii dispretuiesti cu toata fiinta ta pe cei care isi bazeaza si isi inteleg existenta in functie de ele.

Esti trist ca un Soare la apus, inrosind prima prima zapada cazuta peste natura in agonie. Din nou, esti acolo numai ca sa iei in deradere ultimele ei spasme. Ai senzatii care iti dau sentimente de eternitate. Stii ca esti acolo de ceva vreme si consideri ca stii tot ce trebuie ca sa poti supravietui, desi nu ai nici in clin nici in maneca cu adevarata “supravietuire”.

Piedestalul pe care stai asezat , fie ca l-ai construit tu, fie ca nu, nu are nici un fel de valoare, nici un fel de semnificatie pentru cei care sunt orbi in ceea ce priveste piedestalurile.

Nu faci decat sa (iti) distrugi, pe masura ce trece timpul, cu perspectivele tale, orice interactiune reala. Cenzurezi doar pentru a incerca sa iti pastrezi imaginea nepatata, desi nici macar nu reusesti sa iti dai seama ce inseamna “nepatat”. Este amuzant felul in care  (re)actionezi.

Obiectiv privind. Spun obiectiv pentru ca, intr-adevar, ne cunoastem si pentru ca am avut ocazia sa te vad interactionand si cu necunoscutul (in ceea ce ma/ne/te priveste). interactiunea bazata pe fals este in sine ne-valida.

Tu cum te vezi? In oglinda, ma refer. Esti o floare, esti un crin, esti parfumul cel mai fin, ca sa-mi citez o prietena. Cel putin pana cand dai de putregaiul cel mai crunt de dedesub(t (?))

Maturitate inseamna (si) certitudine privind tot ce te inconjoara si cu ce alegi sa te inconjori. Da, tu mi-ai oferi definitia din DEX, pentru ca ti-e mai comod. Sau, in cel mai un caz, ca sa dai senzatia ca gandesti, ai gasi un element circumscris definitiei imaturitatii, din punctul tau de vedere, si ai defini-o prin lipsa acelui element, facandu-o blazon si stindard (?)

Intoleranta pentru ceva diferit si dificil de conceput, paranoia, cauzata de nesiguranta determinata de insecuritatile tale de zeu, fals, iluzie si minciuna este tot ce inseamna viata (ta).

Da. Pentru ca se potriveste oricand.

Este frumos visul tau. Dar starea de dormitare n-o sa mai dureze mult, pentru ca oricat de semizeu te crezi, nu ai atata putere astfel incat sa pastrezi controlul asupra tuturor variabilelor, iar momentul in care te vei trezi la realitatea perceputa de ceilalti va fi mai dureros decat orice durere pe care ai simtit-o vreodata. Nu. Stai linistit.  Nu o sa vina curand, Inca n-ai dat piept cu viata suficient, incat acel moment, macar, sa se apropie. Dar te misti repede in starea ta de somnambulism inconstient.

Pana si soarele are viata lui.

Of heaven, heart and earth together.

Advertisements

~ by Death Whisper on July 3, 2011.

One Response to “În( )alte sfere”

  1. apreciez citatul visic ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: