vulpoi batran

Vrei?  Sa mergem…

Si te pornesti in plimbari nocturne, conceptuale, tangentiale. Percepi. Observi. Intelegi. Tragi (concluzii) de coada, diverse mamifere.

Hai sa ne jucam, spuneam mai acum o vreme. Uite care sunt regulile: … Le stii. Daca citesti aceste randuri, le stii, cu siguranta. Daca citesti, atunci cu siguranta te si joci. Nu vrei sa le iei in considerare? Nu vrei sa le simti? Te simt, vorba celui care a spus-o.

Hai sa ne luptam, zic acum. Uite, astea sunt limitele in care iti vei permite sa te lupti. Nu-ti dai seama de ele? Atunci te vei arde sau te-ai ars deja. Si cel mai ciudad (!) este faptul ca inca vrei sa te lupti. Nu, nu este personalitatea mea magnetica di()vina. Avem cu totii aceste orgolii in noi si mai suntem si romani, on the side… asa.

Si zici ca ne cunoastem? Voi zice. Este deja prea intuneric in ceea ce priveste hatisul interactiunii noastre de-a lungul timpului astfel incat sa merite sa incerc sa ma gandesc la identitatea ta din nou. Mai mult sau mai putin explicit, FUCK OFF!

Suntem ca niste placi stricate, ca niste roti care se invartesc in gol, ca circuitul apei in natura (niciodata in afara ei). Forever young si traumatizant de turcoaz (*).

Cred ca ne-ar fi fost mai bine doar cu trei etichete. Nu le voi mai repeta, pentru ca mi se pare inutil.

Promit ca ne vom juca atata timp cat ma vei lasa, ne vom lupta pana vom depasi macar o parte din limitele tale si ca ne vom cunoaste cel putin o vreme, pana cand, ca fiinta imperfecta ce sunt, te voi uita. Sunt un vulpoi batran, pana la urma urmei… Si se si intuneca pe de-asupra.

God wears a straightjacket, because he didn’t wear a condom when he fucked up…

Advertisements

~ by Death Whisper on September 10, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: