Let’s take a dark turn

Parasind bebelusul din cele doua tomberoane si bebelusul care nu mai este in stare sa linga lama, dupa o saptamana, dansurile macabre in diverse interpretari si cele patru scanduri care ne asteapta practic pe toti, mai putin pe bebelusul din cele doua tomberoane si prostituatele consumate ca hrana de canibalul italian din timisoara, pe care practic le-a asteptat veceul dupa sinuosul traseu prin sistemul lui digestiv, propun sa ne apropiem un pic de partea intunecata a lunii, care este intunecata doar din anumite puncte de vedere.

Este intunecata pentru ca nu vrem sa ne depasim zona de confort. Nu vrem sa ne adancim in tenebrele¬† constientului pentru ca unii dintre noi stim ce se afla acolo, altii suntem prea fricosi si nu avem curajul sa descoperim mormanele de cadavre conceptuale sau mai putin conceptuale; nu vrem sa ne vedem pe noi insine pe masa de autopsie, cu eticheta legata de picior: “Ucis de propriul fel de a fi”.

Pana si pe sticlutele de otrava s-a asezat praful. Si-au pierdut luciul pana si cutitele si lamele acoperite de rugina. Acele s-au transformat in praf, funiile, lanturile curelele de piele zac semi-descompuse invaluite de straturi de intuneric. Licori “magice”, spun magice pentru ca nici nu mai stim la ce functionau s-au uscat pe fundul borcanelelor de pe mese.

“In mormant nu iei cu tine nici macar o paine”. Mi se pare trist faptul ca ne transformam in cavouri vii, pentru ca ne sinucidem voit pentru a supravietui.

Patru scanduri…

Advertisements

~ by Death Whisper on September 15, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: