Curse the grey skies, if you must

“dara iubirea de mosie e un zid”, asta ca sa ramana forever unt ever mentionat. poate scap de el, ca ma chinuie ocazional ghimpele conceptual din coasta conceptuala.

“nu mai conteaza ce simti” tot incerc sa ma mint. De la perceptie pana la senzatie “e-o cale-atat de lunga”, sau cel putin a devenit una atat de lunga… cat? atat. Nu am mai revarsat de mult in aceste pagini, elemente adunate treptat, care ma sufoca pe masura ce trece timpul. Durere pe diverse paliere ale realitatii percepute. Diferite tipuri de durere, nascute din incertitudini percepute ca fiind altceva decat sunt de fapt, din singuratatea celor patru pereti care te inconjoara mereu, fara sa iti dai seama, din otrava pe care o ingurgitezi zilnic, pur si simplu interactionand.

3, pentru ca tot ma intrebai mai devreme. ce? nuante.

Tonight we are young. Tu ai adormit, fara sa iti dai seama. In ochii tai s-a stins lumina pe fundal de sunete monotone in difuzoare. Momente de un awkward tocit, imi raman in minte. zumzaie acolo nelinistite incercand sa isi gaseasca locul. agitatie. Incercari de apropiere fizica controlate de diferite mecanisme de aparare, fara logica. “Vreau sa te strang in brate si sa nu-ti mai dau drumul” dintr-o parte… “Esti asa scump… n-are lumea bani” (nici chiar eu) din alta parte. Rationalizari? ce-s alea? Liste de justificari, cu scopul de a se auto-justifica. “Nu vreau sa ajung acolo, intelegi?”

Un zambet aruncat in treacat… din complezenta? cu totii avem acel dram de umor pe care sa il folosim in momente stanjenitoa…

Entertainment? da. cred ca asta a fost. Incercand… (In ce?) …sa explic? cui? Sa-mi explic, ca sa reusesc sa inteleg si sa ma asigur de elementele cu care am dat in bara…

Mai pune vreo doua… ?… Nuante…  E ca si cum s-ar…

E o arta sa n-ai coerenta nici chiar pentru tine insuti si sa iti si dai seama de asta. Respira adanc… numara pana la zece… Revin-o (!) cu picioarele pe pamantul pe care pasesc si eu, hraneste-te cu incertitudinile mele. Devoreaza-le pe de-a-ntregul… sunt ale tale, atata vreme cat gasesti sens pentru tine. “Nu are sens sa te uiti in ograda vecinului” decat daca ai ce fura. Nu trebuie sa furi. Iti dau de buna voie si nesilit de nimeni, Cuvinte, arce de cerc si salata orientala.

I think you’ll find when you get done/ Blue skies for everyone.

Pain… incertitude… laughter… silent screams… hugs… asymmetry… innuendo. 

Advertisements

~ by Death Whisper on December 14, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: