IKS Big Band

Belfort, Jurnal entry XX

Swing the Jazz… Merita cautati si ascultati. Sincer sa fiu nu stiu daca se gasesc… dar la cum suna… teoretic ar trebui.

Un strop de Musica Divina care, nu pot nega, a avut un succes magnific. Din pacate diferenta dintre a avea succes si a fi de calitate nu s-a observat de catre nimeni. Nu ma refer la performata artistica ci doar din punct de vedere tehnic. Da, am fost usor pulbere. Dar nu s-a observat datorita repertoriului foarte bine ales… pe spranceana as spune, si versatilitatii lui.

Ieri masa a fost mai ok decat in ziua in care am ajuns.

Ensemble Alize cu accent pe e. Pe sistemul… ca alizeul batu. Trei vreascuri rupte dintr-un gard si flacara lor geme…  Entertango… Doua tipe dintre care una canta si la trompeta si la pian si daca s-ar fi straduit mai mult cred ca ar fi putut canta simultan si din bouche… dar nu cred ca avea starea de spirit necesara, in timp ce cealalta se scremea la microfon, ca si pozitie corporala ma refer, pentru ca isi pusese acordeonul (trombolizatorului, dupa cum il denumisem in acel moment) chiar in dreptul ustensilei imputernicitoare a vocii si astfel nu mai avea acces la ea. Funktional, fara nimic functional in interpretare, intr-o limba disfunctionala, germana raperista (si nu, nu ma refer la viol, desi ar fi putut fi considerat, datorita efectului asupra timpanelor mele).

In schimb unjerea sufletelului cu jazz de la cei din titlu fu binevenita. Acrit de sunete de Blues Chronicles, SUA, de Colla Larraix, Spania si de bizareria electronica a Unmapped… the swingish jazz was tit of cat.

Drumul inapoi spre hotel… imi pare rau sa spun ca nu a ajutat sub nici o forma iubirea de mosie sa redevina un zid. Dupa ore in sir de stat in picioare sa vaci (!) drumul de ceva cativa kilometri pe jos, mi-a adus aminte de “Dictionar de Lagar” A fost oribil.

Dar am dormit neintors, again, dupa kilometrajul excesiv din centru. V-am atasat o poza, pe sistemul, ma pish pe Belfort.

ne auzim mai tarziu. Au revoir… Va place?

Advertisements

~ by Death Whisper on May 27, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: