Un semn de carte

the circle of life: si cand spuneam ca totul e un cerc, in liceu, nimeni nu m-a crezut. ce-i drept, modul la care a fost exprimata acea propozitie si contextul… *shivers followed by a shrug*

chasing dreams: iti mai aduci aminte primul moment in care ne-am privit? cu diferenta dintre a vedea si a privi, in paranteze…

yearning, while i’m turning around and around: otravit, de nenumarate pauze in exprimare… nenumarate pauze in gandire… nenumarate pauze in viata.

so have yourself… : ochii vad, inima tace… don’t go there… mai priveste o data si treci macar de cateva ori prin fata oglinzii doar ca  realizezi cat de putin de cunosti…

your pride has built a wall: pe sistemul fute-m-as pe covoras… nu trebuie sa alegi. niciodata nu trebuie nimic, dupa cum spuneam, unele lucruri sunt necesare, dar niciodata nu “trebuie” nimic.

and the end is all I can see: nu vreau… decat sa zac in pace. nu mai vreau interactiune. nu mai vreau sa vorbesc. vreau liniste. vreau intuneric. imi vreau intunericul inapoi.

dancing in the dark in the pale moonlight: along with the dying of warmth, also goes everything i hoped for, almost every passing moment of rigid perception about friendship.

ia nu da sa vezi cum ai: nu te exprima niciodata in locul in care nu ai nimic de castigat. altruism is overrated.

we didn’t care: verde, alb, crem si albastru, cu admiratie, drag si bunacuviinta, calm, in incercarea de a impresiona prin simplitate intr-un cadru exceptional (?)

it’s been said and done:  like a dream come alive. umbra si vis. imaginar, imaginat, prezent doar din punct de vedere fizic.

the swimming sea of stars: cu un picior in groapa, otravit de propria perceptie, otravind cu propria perceptie.

all to pure: thanks for asking. you shouldn’t be thinking of such stuff. don’t bother yourself trying to understand. you will never…

si uneori pacatuim curat: contrastele care ne distrug treptat, pe care incercam sa ni le asumam, privitoare la ceea ce suntem de fapt, pe care am fi dispusi sa le depasim si sa le trecem in umbra daca am avea motivatia necesara, ne sunt impuse ca metode de supravietuire, modalitate existentiala emblematica.

i want to wake up in the morning with that dark brown taste: interactiune fragmentara, amestecata cu insatisfactii emotionale, dezvoltate din distante considerabile in contextul unor dorinte inaplicabile in romania.

please won’t you send for me: “doua culori ce nu s-au vazut niciodata” si nici nu se vor vedea vreodata, avand in vedere configuratia momentului prezent. *sare pe tavan de doua ori*

and the games you play, you would always win: devine din ce in ce mai obositor sa reactionez natural. dar experienta trecutului imi spune ca nici sa mint n-ar fi tocmai ok…

music played and people sang: away we go, away we stay, cu toate ca ne-am dori cu totii un aici si acum, concret, palpabil, prezent, permanent. nu vei avea ocazia sa ma atingi. sper ca “nu inca”.

traim, dar traieste si moartea in noi: ne descompunem pe zi ce trece, celula cu celula, tesut cu tesut, fibra cu fibra.

cum sa-ti permiti sa nu visezi in timp ce lumea se crede treaza: e bizar felul in care lumea reuseste sa traiasca cu incertitudini acumulandu-se pe zi ce trece, pornind de la capsunele de pe tort pana la tenebrele fiintei lor. Nu neg ca este si foarte amuzant, dar… s-a indoit gardul…

falling from your grace: minus cat vrei tu… o atmosfera depasita de dorinta, spor, party, presupuneri, aberatii metaforice, crispare, colturi intunecoase ale mintii scoase la lumina, limite, posibilitati, scenarii din ce in ce mai putin plauzibile si spatiu.

the sound of iron shots, stuck in my head: retrairi inundate de zgomotele visuri in proces de sfaramare. obiectiv? nu. nu mai am in sensul ala… poate doar printr-un miracol, dar sunt slabe sanse sa fie.

stay just a little bit more: think before you act. nu te lasa purtat de val… respira adanc, analizeaza intreaga situatie in cele mai mici amanunte… toate detaliile conteaza. think! lasa scenariile la o parte. think! trezeste-te la realitate.

i’ll keep them still: ce a trezit in tine? ce ti-a spus, de te face sa bati campii in halul asta? ce ti-a putut promite astfel incat sa ajungi in asa hal? nu-i adevarat. “lumini feerice, fantasme/ iluzii si imagini/ fantome amarate”.

amplius lava me ab iniquitate me: ploua cu improbabile incertitudini de cateva ore. sunt contondente, dar nu le observa decat anumite persoane carora lumina ratiunii le scapa ocazional. este foarte dificil sa te detasezi de o situatie in care esti implicat pana peste cap.

you just do to me what you do: trece… trece neobservat… cu o viteza uluitoare… pe sistemul, uite-l… nu e… if i’m having fun…

io te parle: tot ce a fost vreodata prea mult a stricat asa ca de ce sa faca diferenta acum, in aceasta magica zi? las-o asa ca sta bine si indoit.

we didn’t care: or maybe we did. too much. too much. propuneri? da. propuneri? da. astept. she said that someday soon the sun is gonna shine.

it’s been said and done:  cu pasi marunti spre o victorie (mai mult sau mai putin) finala. cu planuri de viitor (mai mult sau mai putin apropiat). printre vise si figuri geometrice, pierdut in spatiu si timp… cu zambetul(mai mult sau mai putin) pana la urechi.

nobody near us: poti sa spui daca vrei sa spui sau sa nu spui daca nu vrei. te priveste. e totul clar din punctul meu de vedere. urechea mea a auzit si ascultat suficiente pana acum. depinde de tine daca si cum va evolua discutia. sensul ramane sub controlul meu.

una note a napoli: cate-un pic, pic, pic, pana n-0 mai ramanea nimic…

Advertisements

~ by Death Whisper on September 30, 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: