Poveste de april (6)

smilin_devil_by_Bendoyl

“Nu cred ca se va mai schimba vreodata.” “Poate va deveni doar o imagine din ce in ce mai neclara” sopti o voce surprinzator de intunecata n contextul sagetilor aprinse venite de sus. “Nu. Nu voi uita. Nu voi uita niciodata.” “Pe cine incerci sa pacalesti? Te vei scurge la un moment dat, precum sangele prin vene inspre ceea ce-ti va dicta trupul. Oricat de mult ar suferi flacaruia emotionalului din tine in acest moment, te vei rostogoli ca o avalansa inspre carnal, descoperind culmi pe care nu credeai ca le-ai avut vreodata si ingropand cu noianul uitarii tot ce ai simtit pana acum.” “Nu vreau. Am iubit prea mult. Am iubit…” “Ai iubit…” pe un ton zeflemitor… “”Numai iubireaaa doar iuubirea…”

Se ridica de pe banca incercand sa tina sub control dialogul interior. “E timpul pentru o cafea” isi spuse zambind aprinzandu-si o tigara. “Oricum banca asta era tare incomoda” isi zise incercand sa se auto-depaseasca. Intrand in zona relativ verde, caci iarba de-abia ce incepea sa rasara acolo se apropie de magnolie si tragand usor de una dintre crengi, isi apropie nasul de una dintre flori. Nuante de parfumuri ii umplura mintea si gandurile ca un drog. Se indeparta, parca plutind…

“Cafea…” zambetul ii reveni pe buze si intorcand capul in directia bancii pe care se asezase, “Nu, nu voi uita. Nu.” Ridicand din spranceana un subtil “intelegi?” porni in directia cafenelei lui preferate, desprinzandu-se de staticul vibrant al parcului.

Lay down in the green grass,
Remember when you loved me…

Advertisements

~ by Death Whisper on April 18, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: