Auuu… u-u-u-u-u

Sweet-sweet honey, I love you… vorba unui cantec…

Smile, without a reason why

Mi s-a spus ca acord prea mare importanta unor aspecte ale vietii sociale, aspecte pe care lumea, in general, le priveste cu superficialitate, nu neaparat ca le-ar lua ca atare, ci, pur si simplu pentru ca timpul si stransoarea in care viata, sau mai larg, existenta in momentul de fata nu le permite un altfel de unghi de care sa se uziteze.

E bine si asa rau, zic eu. N-au decat. Am lasat, pe parcursul timpului, in urma, multe grupuri de interes, persoane, perceptii, concepte, atitudini, pentru simplul fapt ca ne-am despartit treptat de elementul esential din al meu punct de vedere.

Probabil ca ar fi fost bine mai devreme, pentru ca resentimentele si dezamagirea sa nu atinga cote maxime. Sper ca toate amintirile placute, caci sunt si din acestea, de ce sa fiu meschin? sa le tina piept iar galagia sa se transforme treptat in serenitate. Vreau sa retin doar un apus de soare, indiferent cat de sumbru. Vreau sa tin minte pajistea asa cum a fost inainte de razboiul sangeros ce a avut loc cu cateva zile inainte, dupa care cadavrele inca zac, intrate in putrefactie… aux clartes des etoiles

Vreau… cam multe nu-i asa?

Je crois entendre encore, cache sous les palmiers…

Advertisements

~ by Death Whisper on July 11, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: